PrivaZorg Rotterdam e.o. 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Nachtzorg

Heeft u door ziekte of door uw handicap ’s nachts professionele zorg nodig? Als u een indicatie heeft komen onze zorgverleners ook ’s nachts bij u. We werken met kleine teams, zodat u niets steeds iemand anders krijgt. Ook stemmen we de tijdstippen met u af, dat voelt zeker ’s nachts een stuk rustiger.

Aanvragen
De zorgcoördinator bekijkt eerst samen met u of deze zorg past binnen uw indicatie wijkverpleging. Als dit in orde is regelen wij dat u ook ’s nachts goed verzorgd wordt.

Heeft u iemand nodig die u ’s nachts in de gaten houdt, begeleidt of ondersteunt om de nacht goed door te komen? Dan kijken we of er mantelzorgers en vrijwilligers zijn die u kunnen helpen. Waarschijnlijk beschikt u in deze situatie al over een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Voor meer informatie over Wlz, klikt u hier.

Palliatieve nachtzorg
Ook bij palliatief terminale zorg kan er een moment komen dat de zorgverlener ook ’s nachts aanwezig is om de noodzakelijke zorg te verlenen. Een deskundige zorgverlener komt bij u als ’s nachts medisch handelen noodzakelijk is. We werken met kleine teams, zodat u niet steeds een ander gezicht krijgt. De zorgverleners spreken ook af wanneer ze langskomen, want niets is zo vervelend als afwachten of en wanneer er iemand komt.

Heeft u iemand nodig om u te steunen ’s nachts, te observeren of begeleiden? Dan kijken we of er mantelzorgers en vrijwilligers zijn die u kunnen helpen. Voor informatie over mantelzorg kunt u kijken op www.mezzo.nl.

Wilt u verzorging thuis aanvragen of meer informatie? Bel 088-6009330.
Of vul het contactformulier in contactpagina. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.